Πορτραίτα

Η προσωπική σας εικόνα σημαίνει τα πάντα για εσάς και όλους όσους έρχεστε σε επαφή, είτε προσωπική είτε επαγγελματική. Δημιουργήστε ένα μοναδικό πορτραίτο μέσα από τον καλλιτεχνικό φακό του φωτογράφου γάμου Γιώργου Φασουλή, χαρίζοντας στην προσωπική σας εικόνα ένα απόλυτα επαγγελματικό ύφος ή την καλλιτεχνική διάσταση που πάντα επιθυμούσατε!

Κοντινές λήψεις, καλλιτεχνικά πορτραίτα, ασπρόμαυρο προφίλ και έντονα θέματα που αποτυπώνουν την ένταση, τα μοναδικά χαρακτηριστικά και όλη την εκφραστικότητα του προσώπου και του σώματός σας μέσα σε ένα κλικ του φωτογράφου Γιώργου Φασουλή με τον πιο περίτεχνο τρόπο, θα χαρίσουν στο πορτραίτο σας τη λάμψη και την επαγγελματική του υπόσταση, απαραίτητη για κάθε σας ανάγκη!

Ο φωτογράφος Γιώργος Φασουλής αναζητά πάντα μοναδικούς τρόπους να αναδείξει την προσωπικότητα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας, αποτυπώνοντας με το φωτογραφικό φακό του την ένταση του ανθρώπινου προσώπου, την καθαρότητα της ψυχής μέσα από ένα αποφασιστικό βλέμμα, και όλα τα μυστήρια που κρύβονται πίσω από μικρούς μορφασμούς, και θα προσδώσουν στο προσωπικό σας πορτραίτο το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι του εαυτού σας!